The talk features”CMU Smart City Clean Energy” at SETA 2020

Asst. Prof. Dr. Pruk Aggarangsi, Director of Energy Research and Development Institute- Nakornping, Chiang Mai University gave a talk entitled “CMU Smart City Clean Energy” at SETA 2020: Smart Energy and Technology Virtual Conference on the topic entitled “CMU Smart City Clean Energy” on October 15, 2020. The talk features CMU clean energy management patterns that corresponds to SDGs policy.

ประกาศมหาวิทยาลัยเชียงใหม่ เรื่อง นโยบายคุ้มครองข้อมูลส่วนบุคคล มหาวิทยาลัยเชียงใหม่

ขอเวลา 3 นาที ร่วมประเมินเพื่อประเมินคุณธรรมและความโปร่งใสในการดำเนินงานของ ERDI CMU

เป้าหมายการพัฒนาการผลิตและการใช้ไฮโดรเจนเชิงพาณิชย์

แนวทางการส่งเสริมการผลิตและการใช้งานไฮโดรเจนเชิงพาณิชย์